Logo New Energy Funding B.V. Veilig investeren in een duurzamere toekomst met een goed rendement

NEF-Bond 001: Veilig investeren in een duurzamere toekomst met een goed rendement

Met de uitgifte van obligatielening NEF-Bond 001 geven we private investeerders de mogelijkheid om te investeren in duurzame energie besparing en de versnelling van de energietransitie binnen Nederland te ondersteunen op een veilige manier met een goed rendement.


Aflossingscapaciteit en zekerheden voor investeerders:

  • De middelen welke verkregen worden door uitgifte van NEF-Bond 001 worden voor 100% ge├»nvesteerd in reeds gerealiseerde contracten, welke New Energy Finance BV beheert.
  • De lease-opbrengsten van de contracten, die New Energy Finance BV beheert, voorzien ruim in het vermogen om rente en aflossing van haar financiering bij New Energy Funding BV te voldoen.
  • De inkomsten uit aflossingen en rente opbrengsten van New Energy Funding BV voorzien ruim in het vermogen om rente en aflossing van de obligaties te voldoen.
  • De conservatieve financieringsstructuur zorgt ervoor, dat er pas een verminderde rente- en aflossingsbetalingscapaciteit ontstaat vanaf 29% faillissementen van de waarde in de portefeuille van New Energy Finance BV.
  • De gestelde zekerheid betreft pandrecht op leasecontracten, die een kasstroom opleveren van 150% van de aflossingsverplichtingen onder de obligatielening. Tevens leveren ze een kasstroom van 133% van de aflossingsverplichtingen en de rente verplichting.


Vrijstelling AFM Vrijstelling AFM

Neem contact met ons op

Copyright © 2019 New Energy Funding B.V.