Logo New Energy Funding B.V. Veilig investeren in een duurzamere toekomst met een goed rendement

Investeringsmogelijkheid in duurzame energiebesparing voor private investeerders

Met de uitgifte van obligatielening NEF-Bond 001 geven we private investeerders de mogelijkheid om te investeren in duurzame energie besparing en de versnelling van de energietransitie binnen Nederland te ondersteunen op een veilige manier met een goed rendement.


NEF-Bond 001: Investeren in groeifinanciering duurzame LED verlichting

  • Deelname is mogelijk vanaf € 50.000,-
  • Annuïtaire aflossing in 5 jaar
  • Veilig investeren (150% zekerheid op uw inleg)


Focus in de komende jaren op energie- en CO2-reductie middels verduurzaming van gebouwen in het bedrijfsleven

Voor de overheid blijft het verduurzamen van kantoren en bedrijfsgebouwen een van de belangrijkste opgaven voor de komende jaren. Utiliteitsgebouwen met een kantoorfunctie moeten verplicht energiezuiniger gemaakt worden. Vanaf 1 januari 2023 geldt energielabel-C als minimumeis. Daarnaast zijn steeds meer bedrijven zonder deze verplichting bewust bezig met het energiezuiniger maken van hun gebouwen. Dit betekent dat in de komende jaren, van deze bedrijven, extra werkzaamheden en investeringen gevraagd worden om hun gebouwen energiezuiniger en dus duurzamer te maken. Binnen deze groep omvatten de MKB ondernemingen een marktpotentieel groter dan €10 miljard in LED, zonne-energie en andere kleinschalige schone energie technologieën. Veel van deze MKB bedrijven hebben daarnaast interesse in uitbesteding of financiering van deze investering in duurzame energiebesparing.


Duurzame energiebesparende LED verlichting systemen als een service

New Energy Funding BV biedt aan New Energy Finance BV de middelen om MKB ondernemingen te laten besparen op de energiekosten, zonder hoge aanvangs-investeringen. New Energy Finance BV doet dit, na een uitgebreid screeningproces, door LED verlichting systemen aan haar klanten te leasen op basis van 5 jarige contracten. De Leverancier van de LED systemen Balaena BV dekt de garanties gedurende de leaseperiode.

De MKB onderneming bespaart zo direct energiekosten en betaalt daarvoor een maandelijks leasebedrag aan New Energy Finance BV, inclusief een commerciële opslag. New Energy Finance BV richt zich op klanten in het MKB segment en heeft daarin middels haar oprichter sinds 2013 ook veel expertise in opgebouwd.


Schematische weergave duurzame LED verlichting systemen als een service

Schematische weergave duurzame LED verlichting systemen als een service

Groeifinanciering

Om de groei van New Energy Finance BV te financieren geeft New Energy Funding BV een obligatielening uit. Hiermee kan New Energy Finance BV investeren in nieuwe en bestaande klanten welke verkregen worden van Balaena BV welke duurzame systemen ontwikkeld en exploiteert.


Geplande investeringsmogelijkheden voor private investeerders

Naast de mogelijkheden om te investeren verdere groeifinanciering in duurzame LED verlichting is er vanaf 2019 de mogelijkheid om te investeren op de volgende gebieden van verduurzaming:

  • duurzame mobiliteit
  • duurzame energie opwekking

Geplande investeringsmogelijkheid in duurzame mobiliteit

Op dit moment heeft New Energy Funding een project onder handen op het gebied van duurzame mobiliteit. Het betreft de groeifinanciering voor de uitrol van een Europees dealernetwerk van elektrische scooters. De mogelijkheden om hier in te investeren voor private investeerders zijn op korte termijn via deze website beschikbaar.


Geplande investeringsmogelijkheid in duurzame energie opwekking

Op dit moment heeft New Energy Funding een tweetal projecten onder handen op het gebied van duurzame energieopwekking. Het betreft de financiering van een tweetal projecten voor het plaatsen van zonnepanelen voor de opwekking van duurzame energie. De mogelijkheden om hier in te investeren voor private investeerders zijn op korte termijn via deze website beschikbaar.Vrijstelling AFM Vrijstelling AFM

Neem contact met ons op

Copyright © 2019 New Energy Funding B.V.